Reds G2 haastoi vahvasti GrIFK:ta
25.2.2020 9:26 Uutiset / REDS G2

Maanantai-illan vieraspelissä nähtiin Redsiläisten todellinen asenne – mistä on pienet kiekkoilijat tehty?

Reds G2-joukkue matkusti maanantai-iltana GrIFK:n vieraaksi Kauniaisten jäähallille. Hallilla oli suuren jääkiekiekkojuhlan tunnelmaa – ottelubiisit nostattivat tunnelmaa mukavasti ennen pelin alkua.

Lähtökohta harkkapeliin oli Redsille tuttu. Vastassa oli ikäluokaltaan vähintään vuoden vanhempien joukkue. Pelitunnelmaa hieman latisti vastustajajoukkueen kentälle vyöräämät muutamat "kaksi päätä isommat" -pelaajat. Altavastaaja asetelmasta huolimatta Reds kaivoi itselleen tilanteita ja heilutti vastustajan maaliverkkoa useaan kertaan. Valkoisessa vieraspaidassa luistellut Reds näytti pelitahtonsa ja kehityksensä kaukalossa. Ottelun todellisia sankareita olivat Redsin maalivahdit. Sisukas venyminen maalilla oli ansaitusti tsempparipalkinnon paikka! Joukkueiden edellinen kohtaaminen Malmilla meni kirkkaasti vihreäpaitaisen vastustajan hyväksi. Maanantai-iltana Reds oli joukkueena vahvistunut edellisestä kohtaamisesta. Joukkue näytti, millaista on sisukas ja periksiantamaton pelaaminen.

Vaikka lopputuloksen maalitilastot menivät vastustajan hyväksi, on hyvä muistaa pienten onnistumiset suhteessa omaan ikätasoon. Kun peliä mitataan arvoilla peli-ilo, taistelutahto ja periksiantamattomuus, oli illan todellinen onnistuja Reds.

Mistä on Redsin pienimmät kiekkoilijat tehty?

Rohkeudesta, sisukkuudesta ja periksiantamattomuudesta. Tästä reseptistä on hyvä ammentaa peli-iloa tuleviin otteluihin.Teksti: Elina Moskari   
Lisää uutisia
REDS G2
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat