Pohjola-leireillä REDS kasvatteja!
REDS Helsinki ryJulkaistu: 27.09.2023 00.00

Pohjola-leireillä REDS kasvatteja!

67. poikien Pohjola leiri käynnissä Vierumäellä – tyttöjen Pohjola pidettiin elokuussa Kuortaneella

- mukana REDS kasvatteja!

Vuonna 2008 syntyneiden poikien Pohjola leiri käynnistyi tiistaina 26.9. Leirin tämän vuoden teemoina ovat voittava joukkuepelaaja, maalinteko, peli, luonne ja luistelu.

Leirille on kutsuttu 132 pelaajaa; 12 maalivahtia, 48 puolustajaa ja 72 hyökkääjää, jotka on jaettu kuuteen joukkueeseen. Joukkueet pelaavat keskenään turnauksen, joka huipentuu sunnuntaihin 1.10, jolloin pelataan sijoitusottelut. Lisäksi ohjelmaan kuuluu Suomi-kiekon testipatteristo, jossa mitataan pelaajan nopeus-, voimantuotto-, ja voimaominaisuuksia. Jäätestinä on kestävyyttä mittaava luistelutesti.

Leirin päätteeksi tehdään ikäluokan ensimmäiset maajoukkuevalinnat. Mukaan valitaan 44 pelaajaa; neljä maalivahtia ja 40 kenttäpelaajaa. Ensimmäisissä maaotteluissaan nollakasit kohtaavat Saksan myöhemmin syksyllä Rovaniemellä.

Tänä vuonna mukaan on valittu myös REDS Helsinki ry:n kiekkokoulussa Malmilla uransa aloittaneita pelaajia: Eemeli Metso (nykyinen seura HIFK), Roope Hämeenkorpi (HIFK) ja Dima Kukkonen (HIFK). Lisäksi ex-REDS:läisiä mukaan valittiin Jesse Juntunen ja Sander Joeleht, jotka pelasivat muutaman kauden REDS -08 ikäluokassa Jani Pasasen valmennuksessa.

Lisätietoa ja kuvia: http://www.leijonat.fi/maajoukkueet/pohjola-leiri/...


Tyttöjen vuoden 2023 Pohjola-leiri järjestettiin Kuortaneella elokuun puolivälissä. Mukaan oli kutsuttu yhteensä 76 vuosina 2008 ja 2009 syntynyttä pelaajaa. Tyttöjen Pohjolan tarkoitus on kartoittaa pelaajia ennen maajoukkuepolun alkamista ja tarjota pelaajille mahdollisuuden oppia uutta jääkiekosta, harjoittelusta ja mj-toiminnasta. Leiriltä valitaan 20+3 pelaajaa lokakuun jää- ja opiskeluleirille. Kausi jatkuu U16 tyttöjen osalta vielä kahdella jää- ja opiskeluleirillä ja kauden huipentaa huhtikuun lopussa pelattavat maaottelut Ruotsissa.


Kuva: Jarno Vilen

REDS:stä Pohjola-leirille mukaan valittiin Hilpi Hohti, joka edelleen pelaa seuramme U14-poikajoukkueessa sekä viime kauteen asti REDS:ssä pelannut Aino ”Papu” Lehikoinen (HIFK), joka myös valittiin leirin All Stars-joukkueeseen.

Lisätietoa ja kuvia: http://www.leijonat.fi/index.php/maajoukkueet/tytt...


Kasvattajaseurana REDS Helsinki onnittelee kaikkia mukaan valittuja ja toivottaa tsemppiä jatkoon!