Esittely


REDS Toiminta

REDS Helsingin toiminta tarjoaa juniorijääkiekkoilijoille joukkueet ja puitteet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pelaajan siirtyminen C-juniorivaiheessa itse haluamalleen pelitasolle. Joukkueiden vastuuvalmennuksessa toimii kokeneita omien alojensa ammattilaisia sekä apuvalmentajina pelaajien vanhempia . Joukkueissa vastuuvalmentajien lisäksi seurassa toimii oma taitovalmentaja. Kaudella 2019-20 taitovalmentajana E-ikäluokasta eteenpäin toimii Jyri Saarinen. Jyri toimii mm Liiga-Ilveksen taitovalmentaja.

Kaudella 2019-20 REDS:ssä on joukkueet kiekkokoulusta perustettavasta G2:sta(vuosina -13/14/15) syntyneistä aina D2 (-07) syntyneisiin lapsiin. Joukkueet osallistuvat Jääkiekkoliiton eteläisen alueen sarjoihin ja pienimmät pelaavat lähialueilla harjoitusotteluita. Seuran kotihalli on Malmin jäähalli, jonne pääosa toiminnasta keskittyy. Lisäksi liikumme kesäaikaan Pukinmäen urheilupuistossa sekä käymme joukkueittain Tammiston SuperParkissa.

Joukkueisiin liittymisessä pyydämme olemaan yhteydessä suoraan joukkueidemme vastuuvalmentajiin. Yhteystiedot löytyvät etusivulta joukkueet kohdasta.Jyri Saarinen

Jyri Saarinen, taitovalmentaja Ilves LiigaREDS ja SuperPark

REDS on tehnyt yhteistyösopimuksen Vantaan SuperParkin kanssa. Tämän ansiosta nuorimmat joukkueet (G12-E07) oheisharjoittelevat SuperParkissa läpi kauden. Haluamme jääkiekkoharrastuksen lisäksi olla tukemassa lapsen muuta liikuntaa, johon SuperPark tarjoaa loistavat puitteet. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää pelaajiemme motorisia perustaitoja, parantaa yleisliikunnallisuutta ja -taitavuutta. Uskomme että SuperParkin monipuolinen ja kattava valikoima erilaisia harjoitusmalleja innostaa pelaajiamme panostamaan entistä enemmän oheisharjoitteluun ja liikkuvuuteen.Organisaatio joka näkyy ja kuuluu


REDS:llä on viikoittain päivittyvät yhteiset kotisivut. Jokaiselle joukkueella myös omat yksilölliset kotisivunsa uutisia ja päivityksiä varten. Harjoitus- ja pelikalenterit ovat nopeasti saatavilla.
• Seuran Facebook-sivut täyttyvät kuvista, uutisista ja muista päivityksistä.
• Joukkueilla tyylikkäät peliasut, pelaajakortit ja joukkuekuvat.
• Pelaajilla REDS-College-asut, päällystakit ja kesäharjoittelusetit.
• Tyylikkäät grafiikat, logo ja värit.


Ole yhteydessä
• Lisätietoja seurasta, toiminnasta ja joukkueisiin liittymisestä kotisivuillamme www.redshelsinki.fi
• REDS Facebook sivut: www.facebook.com/REDSHelsinki

   
Lisää uutisia
REDS
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat