Reds F1 Lapset vs Aikuiset ja sisarukset
28.4.2018 10:18 Uutiset / REDS E1

Kiitos!

Perjantaina vietettiin kauden viimeistä treenikertaa totistakin totisemman Lapset vs Aikuiset ja sisarukset pelin merkeissä.

Jo pukukopissa oli havaittavissa, että vierasjoukkue oli lähtenyt liikkeelle vakavalla mielellä ja kasassa oli vähintäänkin kolmen kentällisen verran porukkaa. Joukossa oli vaatimattomasti myöskin Suomen mestareita ja sitten tietysti vähän vähemmän pelanneita tasoittamassa tilannetta. Pelipaidat päälle ja jäälle siis.

Pelin edetessä oli selkeästi havaittavissa, että vierasjoukkueella oli fyysinen ylivoima, eikä juurikaan halukkuutta antaa tasoitusta aiheessa. Tosissaan oltiin liikenteessä ja maaleja tuli molempiin päihin. Kentällä nähtiin myös eri tasoista jääkiekkoa kun muutamaan otteeseen saatiin jäännittää kaatuuko tuo rouva nyt tuossa, sattuiko tuo kaatuminen tai että sattuiko tuohon poikaan, joka tuli taklatuksi tuon "en osaa jarruttaa" -rouvan ansiosta. Suuremmilta urheiluvammoilta kuitenkin vältyttiin ja kaikilla oli hauskaa.

Osalla porukasta alkoi nyt harvinainen reilun viikon mittainen loma, osa pakertaa vielä huomenna sunnuntaina kauden päätösturnauksen Riihimäellä ja lomailee sen jälkeen viikon verran. Hyvillä mielin lopetamme kauden ja tartumme uusiin haasteisiin toukokuun puolella.

Kiitos kaikille lapsille ja vanhemmille!

Ai niin se lopputulos. Maaleja tehtiin molempiin päihin, osa niistä hylättiin videotarkistuksessa ja lopputulos on ilmeisesti ehkä tasapeli.


   
Lisää uutisia
REDS
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat