REDS Boot Camp '19 kiittää ja kuittaa
8.8.2019 15:52 Uutiset / Pääsivusto

Boot Campin selviytyjät ;)

REDS otti kiekkokauden 2019 - 2020 aloitukseen lentävän lähdön järjestämällä BOOT CAMP ’19-jääkiekkoleirin. Leirin rehtorina toimi Nemo Nokkosmäki ja muu vetäjäporukka koostui kokeneista REDS-valmentajista sekä toimihenkilöistä. Kolmen päivän mittainen leiri osui sopivasti koulunaloitusviikolle, eivätkä kouluasiat vielä osallistujia häirinneet; nautittiin kiekko-oppia.

Yli 40 pelaajaa oli alusta alkaen innolla mukana pienen kesätauon jälkeen ja kiekkoporukoihin liittyminen sujui kitkatta. Päiväohjelmaan kuului harjoituksia jäällä ja hieman jään ulkopuolellakin. Nuorempien ryhmässä harjoituksen pääpaino oli asetettu luistelun kehittämiseen, mikä toteutui useilla teränkäyttöön keskittyvillä harjoitteilla. Isompien kohdalla harjoiteltiin lisäksi pelillisiä taitoja useiden pelitilanneharjoitusten muodossa. Tietysti leiriläiset söivät lounasta ja välipalaa energiaa vaatineiden harjoitusten välissä; Ruokatunti – paras tunti. Lisäksi molempien ryhmien joukkueilla pelattiin ja pelit sujuivat hyvissä merkeissä; hymyssä suin, mutta sata lasissa. Vetäjistä vaikutti siltä, että lyhyen kesätauon aikana oli monille sisäistynyt uusia taitoja, jotka nyt näyttäytyivät selvänä edistyksenä siitä mihin keväällä oli jääty.

Leirin hyödyllisyydestä oltiin yksimielisiä ja hauskaa oli kavereiden kanssa. Osallistujat puhkuivat jo innosta päästä aloittamaan jääharjoittelu- ja pelikausi omissa joukkueissaan. Opittuja taitoja viedään joukkuekavereiden todettavaksi ”lentävän lähdön vauhdilla”.

Ensi syksynä uudelleen!


   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat