REDSin HIFK-Kiekkokoulun ensimmäiset jäät takana
11.9.2019 22:09 Uutiset / Pääsivusto

Menoa ja meininkiä jäällä!

Vihdoinkin jäälle!

REDSin HIFK-Kiekkokoulun ensimmäiset jäät ovat takana ja miltei 60 innokasta lasta pääsi tutustumaan jääkiekon ihmeelliseen maailmaan. Jo ilmoittautumisen yhteydessä on ilmassa suuren urheilujuhlan tunnelmaa, ja vaikka osalle oli melko jännä paikka ilmoittautua itse kiekkokouluun, karisivat pelon tunteet samantein, kun jäälle päästiin.

Tunnelma jäällä oli innostunut ja vauhdikas ja ammattiohjaajien vetämien treenien jälkeen lapsien naamoilta paistoi aito hymy ja iloisuus. Hetkittäin saattoi olla, että kaukalon reunalla jännitettiin enempi mitä itse jäällä :)


Tänä vuonna REDS ylpeänä tarjoaa kaksi arki-iltaa kiekkokoululaisille; keskiviikkoisin klo 1730 - 1830, ja torstaisin klo 1715 - 18-15. REDS haluaa madaltaa kynnystä päästä kokeilemaan jääkiekkoa harrastuksena mahdollisimman alas, joten kiekkokoulut on sijoitettu mahdollisimman sopiville ajankohdille keskellä viikkoa. Jos siis ilapseltanne löytyy ntoa ja halua päästä kokeilemaan millaista se jääkiekko voisi olla harrastuksena niin ei muuta kuin rohkeasti ilmoittautumaan Kiekkokoulun torstain vuorolle, missä tilaa vielä riittää.

Kiekkokouluun voit ilmoittautua tästä linkistä!

Kiekkokoulusta löydät tarkemmat tiedot täältä!

REDS


   
Lisää uutisia
REDS
Kategoriat