REDS G1:lle turnausvoitto - Tapaninpäivänä EPS:n turnaus Espoossa.
28.12.2019 12:13 Uutiset / REDS G1

Voittajaryhmä hymyilee viimeisen pelin jälkeen.

REDS G1 osallistui 26.12 yhdellä peliryhmällä Espoossa EPS:n järjestämään 12 joukkueen turnaukseen, joka oli tarkoitettu 2012 syntyneille pelaajille. Joukkue lähti aamupäivän peleihin innokkaalla ja valoisalla asenteella. Suuria ennakko-odotuksia ei paineeksi oltu aseteltu. Vastassa oli pääosin tuttuja jo aiemmin kohdattuja joukkueita.

REDS:n peli sujui alusta alkaen rennosti mutta jämerästi - jännityksestä ei ollut tietoakaan. Syksyn mittaan hioutuneet vahvuusalueet tulivat heti esiin ja pelit pysyivät REDS:in hallinnassa. Syöttöpeli kulki, joukkue teki pohjatyöt näyttäville yksilösuorituksille ja puolustus oli tiivistä. Näillä otteilla vastustajat pidettiin ahtaalla eikä REDS taipunut yhdessäkään pelissä. Vaikka maalivahdeilla oli varsin vähän hommia, silti maalivahtipeli oli jälleen loistoluokkaa.

Viimeisessä, turnausvoiton ratkaisevassa pelissä, kohdattiin Espoon Blues, joka karkasi kolmen maalin johtoon jo ennen pelin puoliväliä. Tilanne ei kuitenkaan hämännyt REDS kokoonpanoa, joka kävi määrätietoiseen takaa-ajoon. Kurinalainen pelaaminen tuotti runsaasti tilanteita, joista alkoi maaleja syntyä. Näin peli olisi maalitilanteiden perusteella voinut päättyä REDS:in voittoonkin. Tasapeli oli ainakin ansaittu ja samalla vahvistui myös turnausvoitto omassa lonkossa. Kotiin lähdettiin leveä hymy kasvoilla, mitali kaulassa ja diplomi kädessä. Loistava loppu pitkälle turnauspäivälle!


   
Lisää uutisia
REDS
Kategoriat