GrIFK antoi kylmää kyytiä Redsille
12.1.2020 17:54 Uutiset / REDS G2

Reds G2 kohtasi harjoituspelissä GrIFK-joukkueen sunnuntaina 12.1 Malmilla

Reds G2-joukkue on panostanut harjoittelussa luisteluvauhtiin ja vastustajan rohkeaan kohtaamiseen. Rohkeutta ja vauhtia oli tarkoitus päästä harjoittelemaan vastustajan kanssa, mutta toisin kävi. Harjoituspelin missio mureni, kun kiekko tippui jäähän. Vastassa olikin vanhemman ikäluokan pelaajista koostuva joukkue. Reds onnistui muutaman kerran maalinteossa – muuten vastustaja oli tänään kentällä vahvempi.

Redsin strategiana oli muodostaa kaksi tasalaatuista ja -taitoista joukkuetta, jotta kaikki pelaajat saavat tasapuolisesti harjoitusta kaukalossa. Valmennuksen näkökulmasta harjoitukselliset tavoitteet muuttuivat pelien edetessä loittoneviksi korulauseiksi – rohkea meneminen tilanteisiin ja kiekkoon, onnistumisten kerääminen sekä passiivisuuden minimoiminen saavat odottaa seuraavaan harjoituspeliin. Pelaamisen tila muuttui Redsille ahtaaksi peliminuuttien juostessa kellossa. Vastustajajoukkueen vanhimmat pelaajat pääsivät näyttämään kohotustemppujaan, kun pienemmät pelaajat passivoituivat vieressä. Redsin maalivahdit tekivät loistavaa työtä molemmilla kentillä – venyen mitä mahtavimpiin torjuntoihin.

Pelaajille parasta antia oli tänään peliajan jälkeen käyty rankkarikilpailu. Jokainen pelaaja pääsi vuorollaan näyttämään taitojaan. Kisassa nähtiin hienoja maaleja sekä upeita torjuntoja molemmilta joukkueilta.

Päivän tärkeimmistä ajatuksista vastaavat tänään Reds G2-pelaajat Roope ja Sisu.

Mitä paikkaa tykkäät pelata?

”Mä tykkään olla maalivahtina. Tänään olen kuitenkin kentällä. Kentällä mä olen hyvä syöttelyssä ja sit maalinteossa. Viime turnauksessa tein neljä maalia”, kertoo Roope. Sisu kertoo olevansa hyvä puolustajana ja maalinteossa. ”Maalivahtina en tykkää olla, koska ne patjat on niin isot”, täsmentää Sisu.

Miten Reds aikoo voittaa seuraavan vastustajan?

”En tiedä. Ehkä Reds voittaa, kun syötellään”, ajattelee Roope. Sisu on samoilla linjoilla. ”Mä en oikeen tiedä. Syöttelyllä voidaan voittaa. Syöttelyssä vaikeinta on kohottelu.”

Lojaalia ajattelua pieniltä pelaajilta. Näillä ajatuksilla kohti seuraavaa harkkapeliä!

Reds G2 kohtaa kotihallissa Malmilla GrIFK:n sunnuntaina 26.1 klo 14.45. Tervetuloa kannustamaan!

   
Lisää uutisia
REDS
«  Heinäkuu   »
Kategoriat