REDS kaipaa tukeasi - tukikeräys yrityksille

REDS Helsingin toiminta tarjoaa juniorijääkiekkoilijoille joukkueet ja puitteet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pelaajan siirtyminen C-juniorivaiheessa itse haluamalleenpelitasolle.

Nyt maailmantaloutta myllertänyt koronavirus on esimerkki yhteiskuntaan kohdistuneesta, täysin poikkeuksellisesta tilanteesta, jonka seurauksia on vaikea arvioida ja ennustaa.

Koronaepidemia vaikuttaa ihmisten arkeen elämän eri osa-alueilla niin välillisesti kuin suoraan. Ensisijaisen tärkeää on huolehtia terveydestä, mutta viruksen aiheuttamia talousvaikutuksiakaan ei pidä vähätellä.

Olemme tehneet arvion seuran taloudellisesta tilanteesta ja tämän hetkisen tiedon valossa seuramme talous on haasteellisessa tilanteessa. Poikkeustilanteen jatkuminen on tuonut talouteen liittyviä epävarmuustekijöitä.Tulevan ennakointi on mahdotonta.

Toiminnan turvaamiseksi REDS Helsinki on päättänyt avata keräyskampanjan REDS kaipaa tukeasi - tukikeräyksen. Tukikeräys on tarkoitettu niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, joten rohkeasti mukaan!

REDS Helsingin keräys kerää varoja seuran toiminnan turvaamisen ja vähävaraisten perheiden tukemiseen.
Keräyksen avulla varmistamme sen, että kaikilla lapsilla on yhdenvertainen mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa myös jatkossa.

On itsestään selvää, että lapsia pitää tukea kaikin tavoin. Mikä olisi tärkeämpää, ja mihin muuhun meidän pitäisi se raha laittaa, kuin lapsiin. Harrastaminen ei saisi jäädä siitä kiinni, että ei ole varaa.

Jääkiekossa kausimaksut saattavat olla suurehkoja ja esimerkiksi urheiluvälineisiin rahaa voi mennä satoja euroja. Harrastaminen on kuitenkin erityisen tärkeää juuri lapsena ja nuorena, jotta he löytävät elinikäisen liikkumisen innostuksen.

Harrastus määrittää aika paljon sitä, miten elämä menee lapsuudessa. Harrastuksissa saa sosiaalisia kontakteja ja urheilu on hauskaa hommaa.

Apuasi tarvitaan!

REDS Helsinki ry.


   
Lisää uutisia
REDS
Kategoriat