REDS Red voitti U13 Karhu-Kissat turnauksen
23.8.2020 20:22 Uutiset / REDS U13

REDS Redin voittojuhlaa voitetun finaalin jälkeen Karhu-Kissat syysturnauksessa

REDS U13 uusi syksy on alkanut hienoissa merkeissä. Viime kaudesta hieman uudistuneen joukkueen ensimmäinen koitos oli peli HIFK U18 -tyttöjoukkuetta vastaan viime viikonloppuna.

Kausi jatkui tänä viikonloppuna Karhu-Kissat U13 syysturnauksessa, johon osallistuimme AAA ja AA-tasoilla. AAA-tasolla REDS Red vei koko turnauksen voiton. Joukkue voitti kuudesta pelatusta alkusarjaottelusta viisi ja sai finaalissa vastaansa kaikki ottelunsa voittaneen BJR Bluen. Jännittävän ja tiukan pelin vei lopulta REDS loppulukemin 2-1.

AA-tasolla REDS White pelasi sunnuntain nousujohteisesti hyvällä yhteishengellä ja meiningillä. Lauantain tappiopelien jälkeen joukkue pelasi sunnuntaina kaksi voittoa ja tasapelin yltäen hienosti sijalle neljä. Lauantain tiukoista tappioista jäi erityisesti harmittamaan maalin tappio Kisureille, voitolla joukkueen sijoitus olisi turnauksessa ollut kolmas.

Uudet pelaajat ovat päässeet hyvin joukkueeseen mukaan ja joukkuehenki ja toisten kannustaminen molemmilla tasoilla oli erinomaista sekä pelaajilla että vanhemmilla. Vaikka joukkue koki paljon menetyksiä Jokereihin ja Kiekko-Vantaaseen, on vastuuvalmentaja Pasanen lyhyessä ajassa saanut molempien joukkueiden peliä vietyä eteenpäin ja joukkueiden sijoitukset olivatkin molemmilla tasoilla parempia kuin samassa turnauksessa vuosi sitten.

Jäämme innolla odottamaan mitä tuleva kausi tuo tullessaan.Tästä on hyvä jatkaa, GO REDS!


   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat