Siirtyminen kiekkokoulusta joukkueisiin

Tervetuloa joukkueeseen.pdf

Onnittelut loistavasta päätöksestä liittyä REDSeihin!

Alla muutama seikka, joita teidän tulee ottaa huomioon joukkuetoiminnassa:

Seuran sivut www.redshelsinki.fi

Ilmoittautuminen joukkueeseen

Pelaajan tulee ilmoittautua joukkueeseen seuran sivujen kautta: https://www.redshelsinki.fi/uutiset/40694/ilmoittaudu-mukaan-redsiin

Varusteet

Varusteiden tulee olla oikeankokoisia, jotta ne suojaavat pelaajaa oikealla tavalla. Joukkueen toimihenkilöt auttavat mielellään niiden valinnassa. Alla listaus mitä pelaaja vähintäänkin tarvitsee:

  • Kypärä (punainen)
  • Hanskat (punaiset)
  • Hartiasuoja
  • Kyynärsuojat
  • Polvi/säärisuojat
  • Alapääsuoja
  • Kaulasuoja
  • Jääkiekkohousut (navy blue)

REDS tekee yhteistyötä Tacklan kanssa, joten oikeat varusteet on helppo hankkia Tacklan verkkokaupasta https://www.tackla.com/kauppa/redshelsinki.html.

Pelipassi

Jokaisen pelaajan tulee omata Jääkiekkoliiton pelipassi. Pelipasseja saa vakuutuksen kanssa tai ilman, mutta suosittelemme vahvasti, että pelipassin yhteydessä otatte myös vakuutuksen. Jos vakuutusta ei oteta pelipassin yhteydessä, on seuralle tehtävä selvitys vakuutuksesta ja että se kattaa myös jääkiekon pelaamisen. Pelipassi tulee hankkia täältä:

https://www.suomisport.fi/

Pelaajasopimus

Jokaisen pelaajan tulee allekirjoittaa pelaajasopimus minkä yhteydessä maksetaan seuran jäsenmaksu. Pelaajasopimus tulee olla allekirjoitettuna ennen joukkuetoimintaan liittymistä. Pelaajasopimuksen löydät täältä:

https://www.redshelsinki.fi/uutiset/39708/pelaajasopimus-kaudelle-20-21

Kustannukset

Joukkueessa pelaamisesta on määritelty kausimaksu, joka maksetaan kerran kuukaudessa. Kuukausimaksu pitää sisällään valmennuksen, jäät, peli- ja harjoituspaidan ja pelit.

Kuukausimaksun lisäksi kustannuksia voi tulla turnauksiin osallistumisesta sekä varustehankinnoista. Nämä kustannukset ovat tapauskohtaisia.

Jopox

REDS käyttää kaikessa viestinnässään Jopoxia. Tätä voidaan käyttää joko netin tai mobiilisovelluksen kautta. Jopoxissa on harjoituskalenteri, osallistumisilmoittautumiset sekä laskutuspalvelu. Jopoxiin pääset kirjautumaan sähköpostitunnuksillasi seuran kotisivujen kautta kohdasta Kirjaudu.

Yhteystiedot

Jos teillä on mitään kysyttävää, voitte olla rohkeasti yhteydessä Toiminnanjohtajaan: Juho Karhumäki, 050 599 9027, juho.karhumaki@redshelsinki.fi


Seuran kaikki yhteystiedot löydätte www.redshelsinki.fi/organisaatio/.


   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Elokuu   »
Kategoriat