REDS Helsinki ry:n uusi hallitus valittu!
1.12.2021 10:35 Uutiset / Pääsivusto

Uusi hallitus valittu!

REDS Helsinki ry:n sääntömääräinen vuosikokous on pidetty. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi jäsenistö valitsi pitkänlinjan urheilumiehen 62-vuotiaan Pekka Seppälän. Seppälällä on monipuolinen urheilu-, toimihenkilö- ja valmentajatausta useista eri lajeista. "Olen ollut koko ikäni urheilussa mukana eri rooleissa ja seurannut myös omien poikieni kautta urheilijaksi kasvamisen polkua hyvinkin läheltä". Seppälän nuorin poika Niko pelaa tällä hetkellä JYP:in liigajoukkueessa. "Tuon seuralle oman panokseni parhaan kykyni mukaan ja haluan olla helposti lähestyttävä ja yhteistyötä kehittävä PJ". Seppälä on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri ja työskentelee siviilitöissään Helsingin poliisilaitoksella rikostutkintayksikössä rikoskomisariona.

Hallituksen muut jäsenet ovat Harri Jantunen, Jonna Hohti, Marko Kärnä sekä seuran valmennuspäällikkö Nemo Nokkosmäki (esittelyt tulossa).

REDS Helsinki ry kiittää edellisiä ja nykyisiä hallituksen jäseniä lasten ja nuorten kilpa- ja harrastustoiminnan mahdollistamiseksi tekemästään työstä.


   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat