REDS Toiminta

REDS Helsingin toiminta tarjoaa juniorijääkiekkoilijoille joukkueet ja puitteet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pelaajan siirtyminen U15-juniorivaiheessa itse haluamalleen pelitasolle. Joukkueiden vastuuvalmennuksessa toimii kokeneita omien alojensa ammattilaisia sekä apuvalmentajina pelaajien vanhempia.

Kaudella 2022-23 REDS:ssä on joukkueet U9-U15 eli vuosina -13 ja -14 -syntyneille. Nuoremmat ohjaamme kiekkokoulun kautta seuran nuorimpaan, U9, ikäluokkaan.

Joukkueet osallistuvat Jääkiekkoliiton eteläisen alueen sarjoihin ja pienimmät pelaavat lähialueilla harjoitusotteluita sekä osallistuvat leijonaliigaan. Seuran kotihalli on Malmin jäähalli, jonne pääosa toiminnasta keskittyy. Lisäksi liikumme kesäaikaan Pukinmäen urheilupuistossa.

Joukkueisiin liittymisestä enemmän täällä. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä.


Organisaatio

REDS:llä on viikoittain päivittyvät yhteiset kotisivut. Jokaiselle joukkueella myös omat yksilölliset kotisivunsa uutisia ja päivityksiä varten. Harjoitus- ja pelikalenterit ovat nopeasti saatavilla Coachtools palvelussa, johon jokainen jäsen saa tunnukset.
• Seuran toimii aktiivisesti Facebookissa - https://www.facebook.com/REDSHelsinki/, IG:ssä https://www.instagram.com/redshelsinki/?hl=en.
• Joukkueilla tyylikkäät peliasut, pelaajakortit ja joukkuekuvat.
• Pelaajilla REDS-College-asut, päällystakit ja kesäharjoittelusetit.

REDS:llä on tarjolla myös lainavarusteita Malmin jäähallilla kokeilukertoja varten. Näistä voi olla yhteydessä seuran varustepäällikkö Pekoniin; Pekka Huuhka 040 1672646, marko-pekka.huuhka@redshelsinki.fi

Uusien varusteiden yhteistyökumppanimme on Intersport Suomenoja, josta seuramme jäsenet saavat tuntuvia alennuksia kaikesta urheiluun liittyvästä tavarasta.

Espoo Suomenoja | Intersport yhteyshenkilö Intersport on Janne Pulkkinen 040 0639185 janne.pulkkinen@intersport.fi. Hän toimittaa tilatut varusteet jne kätevästi suoraan hallille.

Lisäksi seuralla on oma seuramallisto: REDS Helsinki ry - REDS Seuravarusteet täältä voi jokainen tilata haluamansa laadukkaat CCM-REDS-tuotteen olemalla yhteydessä suoraan Janneen

Ole yhteydessä


• Lisätietoja seurasta, toiminnasta ja joukkueisiin liittymisestä:

-12 syntyneet ja nuoremmat kiekkokoulun rehtori ja junioripäällikkö Jesse Suominen jesse.suominen@redshelsinki.fi 0401242003


- 11 syntyneet ja vanhemmat pelaajat VP Nemo Nokkosmäki nemo.nokkosmaki@redshelsinki.fi 0465670928

- Varusteet: Pekka Huuhka marko-pekka.huuhka@redshelsinki.fi 040 1672646

- CCM Intersport Janne Pulkkinen 0400 639185 janne.pulkkinen@intersport.fi