REDS Helsinki ry:n toiminta ajatuksena on järjestää alueen lapsille ja nuorille urheilu- ja kasvatustoimintaa työkaluna jääkiekko. Seuran toiminnnan pääpainopiste on toistaiseksi lapsi- ja nuorisovaiheen toiminnassa. Toiminta alue on koillis- ja pohjois Helsingin alueet ja osallistumme Jääkiekkoliiton eteläisen alueen sarjatoimintaan U9 ikäluokasta lähtien.

Seura toimii kaudella 2024-25 yhteistyössä Itä-Helsingin kiekon IHK kanssa.

Seuran arvomaailmaa hallitsee tasavertaisuus, ilo ja innostus sekä olemme sitoutuneet Suomen jääkiekkoliiton strategiaan http://www.finhockey.fi/index.php/info/

Päämäärä, arvot ja painopisteet:

Strategian päämäärä, jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen, on tuttu neljän vuoden takaisesta strategiasta. Samalla kun jääkiekossa mukana olevien henkilöiden määrää halutaan kasvattaa kaukalossa ja sen ulkopuolella, tunnistetaan Suomen suosituimman lajin kasvatuksellinen rooli ja vastuu.

Myös arvot eli kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu ovat pysyneet ennallaan ja ohjaavat suomalaista jääkiekkoperhettä tulevat neljä kautta.

Strategian painopistealueita on seuraavan nelivuotiskauden ajan viisi: Harrastaja- ja lajitoimijamäärän kasvattaminen, nais- ja tyttökiekko, huippujääkiekko, seuratoiminta ja olosuhteet.

Vuosien 2018-22 strategiadokumentti löytyy kokonaisuudessaan alta.