REDS esittely


REDS Toiminta

REDS Helsingin toiminta tarjoaa juniorijääkiekkoilijoille joukkueet ja puitteet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pelaajan siirtyminen U15-juniorivaiheessa itse haluamalleen pelitasolle. Joukkueiden vastuuvalmennuksessa toimii kokeneita omien alojensa ammattilaisia sekä apuvalmentajina pelaajien vanhempia.

Kaudella 2020-21 REDS:ssä on joukkueet U8- ,vuosina -13/ ja -14 -syntyneet, U14,-07 -syntyneet. Joukkueet osallistuvat Jääkiekkoliiton eteläisen alueen sarjoihin ja pienimmät pelaavat lähialueilla harjoitusotteluita. Seuran kotihalli on Malmin jäähalli, jonne pääosa toiminnasta keskittyy. Lisäksi liikumme kesäaikaan Pukinmäen urheilupuistossa.

Joukkueisiin liittymisestä enemmän täällä. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä.


Organisaatio joka näkyy ja kuuluu

REDS:llä on viikoittain päivittyvät yhteiset kotisivut. Jokaiselle joukkueella myös omat yksilölliset kotisivunsa uutisia ja päivityksiä varten. Harjoitus- ja pelikalenterit ovat nopeasti saatavilla.
• Seuran toimii aktiivisesti Facebookissa - https://www.facebook.com/REDSHelsinki/, IG:ssä https://www.instagram.com/redshelsinki/?hl=en ja Twitterissä https://twitter.com/REDS_Helsinki.
• Joukkueilla tyylikkäät peliasut, pelaajakortit ja joukkuekuvat.
• Pelaajilla REDS-College-asut, päällystakit ja kesäharjoittelusetit.

Ole yhteydessä
• Lisätietoja seurasta, toiminnasta ja joukkueisiin liittymisestä toiminnanjohtajalta, Juho Karhumäki (at) redshelsinki.fi, 050 331 3223 ja valmennukseen liittyvissä asioissa Tommy Grönlund(at) redshelsinki.fi, 050 351 1805

   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Kesäkuu   »
Kategoriat