REDS esittely


REDS Toiminta

REDS Helsingin toiminta tarjoaa juniorijääkiekkoilijoille joukkueet ja puitteet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pelaajan siirtyminen C-juniorivaiheessa itse haluamalleen pelitasolle. Joukkueiden vastuuvalmennuksessa toimii kokeneita omien alojensa ammattilaisia sekä apuvalmentajina pelaajien vanhempia. Joukkueissa vastuuvalmentajien lisäksi seurassa toimii oma taitovalmentaja.

Kaudella 2019-20 REDS:ssä on joukkueet kiekkokoulusta perustettavasta G2:sta(vuosina -13/14/15) syntyneistä aina D2 (-07) syntyneisiin lapsiin. Joukkueet osallistuvat Jääkiekkoliiton eteläisen alueen sarjoihin ja pienimmät pelaavat lähialueilla harjoitusotteluita. Seuran kotihalli on Malmin jäähalli, jonne pääosa toiminnasta keskittyy. Lisäksi liikumme kesäaikaan Pukinmäen urheilupuistossa sekä käymme joukkueittain Tammiston SuperParkissa.

Joukkueisiin liittymisestä enemmän täällä. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä.

REDS ja SuperPark

REDS on tehnyt yhteistyösopimuksen Vantaan SuperParkin kanssa. Tämän ansiosta nuorimmat joukkueet (G2 - F2) oheisharjoittelevat SuperParkissa läpi kauden. Haluamme jääkiekkoharrastuksen lisäksi olla tukemassa lapsen muuta liikuntaa, johon SuperPark tarjoaa loistavat puitteet. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittää pelaajiemme motorisia perustaitoja, parantaa yleisliikunnallisuutta ja -taitavuutta. Uskomme että SuperParkin monipuolinen ja kattava valikoima erilaisia harjoitusmalleja innostaa pelaajiamme panostamaan entistä enemmän oheisharjoitteluun ja liikkuvuuteen.

Organisaatio joka näkyy ja kuuluu

REDS:llä on viikoittain päivittyvät yhteiset kotisivut. Jokaiselle joukkueella myös omat yksilölliset kotisivunsa uutisia ja päivityksiä varten. Harjoitus- ja pelikalenterit ovat nopeasti saatavilla.
• Seuran toimii aktiivisesti Facebookissa - https://www.facebook.com/REDSHelsinki/, IG:ssä https://www.instagram.com/redshelsinki/?hl=en ja Twitterissä https://twitter.com/REDS_Helsinki.
• Joukkueilla tyylikkäät peliasut, pelaajakortit ja joukkuekuvat.
• Pelaajilla REDS-College-asut, päällystakit ja kesäharjoittelusetit.

Ole yhteydessä
• Lisätietoja seurasta, toiminnasta ja joukkueisiin liittymisestä toiminnanjohtajalta, Juho Karhumäki (at) redshelsinki.fi, 050 5999 027 ja valmennukseen liittyvissä asioissa Nemo Nokkosmäki (at) redshelsinki.fi, 046 5670 928

   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Tammikuu   »
Kategoriat