REDS esittely


REDS Toiminta

REDS Helsingin toiminta tarjoaa juniorijääkiekkoilijoille joukkueet ja puitteet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pelaajan siirtyminen U15-juniorivaiheessa itse haluamalleen pelitasolle. Joukkueiden vastuuvalmennuksessa toimii kokeneita omien alojensa ammattilaisia sekä apuvalmentajina pelaajien vanhempia.

Kaudella 2021-22 REDS:ssä on joukkueet U9- ,vuosina -13/ ja -14 -syntyneet, U15,-07 -syntyneet. Joukkueet osallistuvat Jääkiekkoliiton eteläisen alueen sarjoihin ja pienimmät pelaavat lähialueilla harjoitusotteluita sekä osallistuvat leijonaliigaan. Seuran kotihalli on Malmin jäähalli, jonne pääosa toiminnasta keskittyy. Lisäksi liikumme kesäaikaan Pukinmäen urheilupuistossa.

Joukkueisiin liittymisestä enemmän täällä. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät täältä.


Organisaatio joka näkyy ja kuuluu

REDS:llä on viikoittain päivittyvät yhteiset kotisivut. Jokaiselle joukkueella myös omat yksilölliset kotisivunsa uutisia ja päivityksiä varten. Harjoitus- ja pelikalenterit ovat nopeasti saatavilla Coachtools palvelussa, johon jokainen jäsen saa tunnukset.
• Seuran toimii aktiivisesti Facebookissa - https://www.facebook.com/REDSHelsinki/, IG:ssä https://www.instagram.com/redshelsinki/?hl=en ja Twitterissä https://twitter.com/REDS_Helsinki.
• Joukkueilla tyylikkäät peliasut, pelaajakortit ja joukkuekuvat.
• Pelaajilla REDS-College-asut, päällystakit ja kesäharjoittelusetit.

Ole yhteydessä
• Lisätietoja seurasta, toiminnasta ja joukkueisiin liittymisestä -12 syntyneet ja nuoremmat kiekkokoulun rehtori ja junioripäällikkö Kristian Vinni kristian.vinni@redshelsinki.fi 0401242003 ja vanhemmat seurakoordinaattori Nemo Nokkosmäki nemo.nokkosmaki@redshelsinki.fi 0465670928.

   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat