Julkaistu: 12.09.2017 00.00

Yhteistyömuodot yrityksille

Sponsorointi_Reds.pdf

SEURAN TARKOITUS, TOIMINTAMUODOT JA
TARKOITUKSEN TOTEUTTAMINEN


REDSin tarkoituksena on jääkiekon harrastuksen edistäminen siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi jääkiekkoa edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Tämän lisäksi REDS pyrkii edistämään jäsentensä ruumiillisen kunnon ja henkisen vireyden kehittymistä ja tämän ylläpitämisen avulla, kasvattaa heistä työkykynsä ja henkisten ominaisuuksiensa puolesta yhteiskunnalle hyödyllisiä kansalaisia. REDS haluaa tarjota heille vapaa-ajan harrastuksia, sekä edistää toiminta-alueellaan seuran tarkoituksen mukaista toimintaa.

JUNIORIOHJELMA


REDS Helsingin toiminta tarjoaa juniorijääkiekkoilijoille joukkueet ja puitteet, joiden tarkoituksena on mahdollistaa pelaajan siirtyminen C-juniorivaiheessa itse haluamalleen pelitasolle. Joukkueiden vastuuvalmennuksessa toimii kokeneita omien alojensa ammattilaisia sekä apuvalmentajina pelaajien vanhempia. Joukkueissa vastuuvalmentajien lisäksi seurassa toimii oma taitovalmentaja.
REDS Helsinki toimii seurayhteystyössä Helsingin IFK:n kanssa.

Kummiyhteistyö_Reds.pdf

KUMMIOHJELMA


Alle puolet lapsista ja nuorista liikkuu liikuntasuositusten mukaisesti. Liikunnan harrastaminen on syytä aloittaa jo varhaisessa vaiheessa. REDS haluaa varmistaa, että jokaisella lapsella on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa.

Linkki yhteistyölomakkeeseen


Yhteydenotot
Seuran toiminnanjohtaja

Jussi Mäkelä
puh. 050 486 3813
jussi.makela@redshelsinki.fi

Seuran uusimmat