Samat säännöt!
22.11.2023 17:14 Uutiset / Pääsivusto

#SamatSäännöt

Suomen Jääkiekkoliitto, Liiga ja Pelaajayhdistys haluavat, että jääkiekkokentillä ja niiden ulkopuolella muistetaan käyttäytymissäännöt ja kunnioitetaan vastustajia, joukkueiden toimihenkilöitä ja tuomareita.

- Pelissä tunteiden pitää voida näkyä, mutta silti pitää myös käyttäytyä. Ilman vastustajia ja tuomareita ei pelejä pelata, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Sami Kauhanen muistuttaa.

Paitsi kaukalossa, myös katsomossa pitää tunnistaa rajat, joiden puitteissa kentälle voi huudella.

- Kannustaminen kuuluu urheiluun, mutta epäasiallisuudet eivät. Kyse on yksinkertaisesti siitä, että jääkiekon parissa käyttäydytään kuten muussa elämässä.

- Siinä missä pääsarjatasolla toiminta on ammattimaista ja pelaajat pääosin täysikäisiä, juniorisarjoissa pelaajien lisäksi usein myös tuomarit ovat alaikäisiä ja vasta harjoittelevat tuomarina toimimista. Tämä on hyvä muistaa myös katsomossa.

Tänään käynnistyneen Samat Säännöt -kampanjan tarkoituksena on kannustaa hyvään käytökseen. Kampanja näkyy kauden aikana Jääkiekkoliiton, Liigan ja Pelaajayhdistyksen sosiaalisen median kanavilla ja muissa materiaaleissa. Kampanja-aineistoja voivat hyödyntää myös seurat, pelaajat ja muut lajitoimijat omissa kanavissaan.


Lasten_pelaamisen_samat_säännöt.pdf


   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat