U13-U18 ikäluokkien tukihaku alkaa 5.2
4.2.2024 12:08 Uutiset / Pääsivusto

Tukihaku U13-U18

Ensi kauden U13-U18-ikäluokkien tukien haku alkaa 5.2. Tarkemmat ohjeet toimitetaan jojoille sähköpostiin.

KEVÄÄN 2024 HAKU – IKÄLUOKAT U13-U18

Hakuaika alkaa: ma 5.2.2024
Perheiden hakemukset seuroille viim. su 3.3.2024
Seurojen DL hakemusten täyttämiseen: su 10.3.2024
Päätökset: viim. 31.5.2024
Maksu: viim. 16.9.2024

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti:
U13 & U14 - 700 €
U15 & U16 - 1000 €
U17 & U18 - 1300 €

Tuki maksetaan seuran tilille ja kohdistetaan kauden 2024-25 kausimaksuihin - tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista ensi kaudella. Tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 1 000 000 euroa.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJAT)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajalta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää huomiota pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJIEN SEURAT)

Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi, harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi ja epäasiallisen käytöksen ehkäisemiseksi. Seuran tulee olla sitoutunut Kunnioita Peliä -ohjelmaan ja viestiä aktiivisesti Et ole yksin -palvelusta.

NÄIN TUKIHAKU ETENEE - HAKEMUSTEN TÄYTTÖ

1) Tukihaun piiriin kuuluvien perheiden informoiminen hausta, aikataulusta ja siitä kuinka haku omassa seurassa hoidetaan, kannattaa aloittaa per heti.

2) Perheiltä hakemuksissa kysyttävät tiedot tulee kerätä seuran vastuuhenkilölle viim. 3. maaliskuuta ellei seura halua asettaa perheille poikkeavaa aikataulua.

3) Seuralle tulee jäädä aikaa täyttää hakemukset ennen tukihaun virallista päättymispäivää, joka on 10.3. - Kaavakkeen rakenteen vuoksi seuran ei kannata kirjata hakemuksia sisään ennen kuin kaikki kunkin tukikategorian (U13-U14 / U15-U16 / U17-U18) hakemukset on saatu perheiltä.

Kun kaikki hakemukset on saatu, seura voi täyttää oman seuran tukea hakevat pelaajat samaan kaavakkeeseen ja näin seuran tiedot tarvitsee täyttää vain kerran. Kaavakkeen täyttöä voi halutessaan jatkaa määräajan puitteissa sopivana ajankohtana, eli kaikkia hakemuksia ei tarvitse kirjata sisään samalla kertaa.

Seuran tulee asettaa hakijat tukikategorioittain (U13-U14 / U15-U16 / U17-U18) tärkeysjärjestykseen, ja näin auttaa liittoa hakupäätösten tekemisessä silloin, kun tukea ei voida myöntää kaikille ko. ikäluokasta. Kaavakkeessa on ohjattu tärkeysjärjestyksen asettaminen. Jos seuran toimesta hakijoille ei aseteta tärkeysjärjestystä, toimii järjestyksenä automaattisesti hakemusten syöttöjärjestys.

Tärkeysjärjestyksen asettamisen vuoksi on tärkeää, että seura kerää hakemukset perheiltä jo ennen virallisen hakuajan päättymistä, muuten seuralle ei jää aikaa hakemusten syöttämiseen. Kannattaakin painottaa perheille annetussa aikataulussa pysymisen tärkeyttä.

Tukien hakemisiin liittyvää materiaalia:

Tukihakuun liittyvät materiaalit (lista alla) materiaalipankissa
• Perheiltä kysyttävät kysymykset (kevään haku)
• Tiivistelmä kevään 2024 hausta perheille
• Stöd till hobby 2024
• Seuroilta kysyttävät kysymykset (kevään haku)
• Yleisesitys tukijärjestelmästä

Tukihakuinfoa perheille (Finhockey.fi)
Stöd till ishockeyhobbys kostnader - information på svenska (Finhockey.fi)
Vähävaraisten tukiin liittyvät uutiset (Leijonat.fi)


   
Lisää uutisia
REDS Helsinki ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat